• solutii calitate software consultanta servicii

Asistenta si Administrare sisteme software

Orice sistem informatic presupune asigurarea de servicii de asistenta tehnica atat la cereere cat si sub forma continua, fara solicitarea utilizatorului.

Gazduirea de adrese de email, gazduirea de situri de internet, publicarea informatiei pe internet - intr-o manierea automata sau manuala, interconectarea de sisteme informatice etc. presupun prestarea de servicii profesionale.

Synteq asigura servicii profesionale de asistenta tehnica si administrare de sisteme software pentru intregul porfoliu de servicii si solutii informatice oferite.

Asistenta tehnica poate presupune depanari software, deblocari, reconfigurari, instalari, testari de aplicatii sau sisteme de operare.

Administrarea de sisteme software se realizeaza atat pentru aplicatii Synteq cat si pentru aplicatii terte sau sisteme de operare. Administrarea poate presupune si operarea manuala de informatii in cadrul sistemelor software.
Servicii SYNTEQ independente

Realitatea organizationala implica atat solutii informatice majore cat si o serie de servicii si aplicatii complementare.