• solutii calitate software consultanta servicii

Syntaxis SCIM - Resurse umane

Sistemul permite configurarea Sistemului de Control Intern Managerial adecvat organizatiei, conform legii.

Crearea Comisiei de monitorizare, a Secretariatului tehnic precum si desemnarea responsabililor cu riscurile se face cu doar c√Ęteva clicuri.

Sistemul faciliteaza crearea si gestiunea fiselor de post precumm si intercorelarea continutului acestora cu setarile sistemului privind permisiunile, atributiile din cadrul Sistemul de Control Intern Managerial, apartenentei la anumite compartimente sau comisii etc.

Sistemul dispune de mecanisme automatizate de gestiune a functiilor sensibile identificate in cadrul organizatiei si de creeare a Inventarului acestora. Totodata, sistemul asista operatorul la crearea Planului pentru asigurarea diminuarii riscurilor asociate functiilor sensibile.

Sistemul realizeaza o corelare intre managementul general al riscurilor organizatiei si gestiunea riscurilor asociate functiilor sensibile.
Beneficii

SYNTAXIS SCIM - Resurse umane include functionalitati avansate de management a informatiei incluse in fisele de post si de intercorelare a acesteia cu activitatile din cadrul SCIM.

Avantaje tehnice:

  • Monitorizarea si corelarea continutului fiselor de post cu situiatia curenta.
  • Sistemul faciliteaza completarea de rapoarte obligatorii din punct de vedere legal.
  • Utilizare intuitiva, fara a afecta major procesele uzuale, cu care operatorul este deja obisnuit;
  • Respectarea legislatiei.

Este usor de utilizat si se invata rapid.