• solutii calitate software consultanta servicii

Syntaxis Multi-institutie

Organizatiile care opereaza cu entitati subordonate sau sucursale autonome au nevoie de o integrare de nivel superior a nevoilor informationale. SYNTAXIS rezolva aceasta provocare prin integrarea si intercorelarea sistemelor informatice de gestiune a documentelor si a informatiei in general, eliminand barierele de distanta si organizare si transparentizand frontierele organizationale.

Sistemul gestioneaza transferul de documente intre instantele SYNTAXIS, eliminand practic emiterea externa de informatie, cu avantaje evidente in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal.

Sistemul dispune de mecanisme de comunicare si coordonare a activitatii entitatilor conectate prin intermediul SYNTAXIS.

Sistemul faciliteaza implementarea de Sisteme de Control Intern Managerial atat la centru cat si in entitatile subordonate, respectand legislatia.
Beneficii

SYNTAXIS Multi-institutie include functionalitati de interconectare a activitatilor diverselor entitati care utilizeaza sistemul SYNTAXIS, integrandu-le intr-o structura omogena si transparenta.

Avantaje tehnice:

  • SYNTAXIS permite conectarea de sucursale si entitati subordonate la sistemul de management al fluxurilor informationale al entitatii centrale, transformand astfel peisajul informational organizational.
  • Sistemul faciliteaza completarea de rapoarte obligatorii din punct de vedere legal.
  • Utilizare intuitiva, fara a afecta major procesele uzuale, cu care operatorul este deja obisnuit;
  • Respectarea legislatiei.

Este usor de utilizat si se invata rapid.