• solutii calitate software consultanta servicii

Syntaxis CORE

SYNTAXIS CORE reprezinta componenta de baza, fundamentul care se initializeaza si se configureaza pentru a putea construi intregul sistem de management al fluxurilor informationale. Peste aceasta baza se implementeaza suprastructuri care includ functionalitati complexe specializate si care extind sistemul catre toate compartimentele si pe mai multe planuri de activitate.

In acelasi timp, baza SYNTAXIS permite ea insasi intreaga suita de aplicatii specifice unei registraturi electronice si a unui sistem de management al documentelor.

SYNTAXIS CORE cuprinde toate mecanismele esentiale de gestiune a drepturilor, de definire a politicii de autoritate, de gestiune a predarii documentelor de-a lungul lantului informational al organizatiei precum si o serie de functionalitati specializate care se pot activa ori nu. De asemenea, tot aici se afla mecanismele de inregistrare a documentelor in registre si de garantare a unicitatii inregistrarilor.

SYNTAXIS CORE confera accesul la toate tipurile de seturi de metadate (coperti) cu care lucreaza sistemul. Astfel, operatorul are acces la documente individuale, documente multiple (colectii), lucrari precum si la versiunile returnate ale acestora.

SYNTAXIS CORE include si majoritatea modulelor de cautare si raportare, inclusiv versatilul modul de configurare si personalizare a rapoartelor care permite practic orice tip de raport, in orice format se doreste. Suplimentar, aici se gaseste si raportul standard de registratura, asa cum este el recomandat in normele metodologice si in practica.

Implementarea exclusiva a SYNTAXIS CORE permite utilizarea tuturor instrumentelor specifice unui sistem de management al documentelor, mai putin arhivarea electronica a imaginilor acestora.
Beneficii

SYNTAXIS CORE confera principalele avantaje sistemice, el reprezentand fundamentul implementarii holistice a SYNTAXIS.

Avantaje tehnice:

  • Numar nelimitat de utilizatori;
  • Permite integrarea de posturi de lucru distribuite geografic;
  • Utilizare intuitiva, fara a afecta major procesele uzuale, cu care operatorul este deja obisnuit.
  • Accesibilitatea functiunilor; evitarea meniurilor "adanci";
  • Respectarea legislatiei privind managementul intern, registratura, managementul documentelor;
Este usor de utilizat si se invata rapid.

Flexibilitatea, stabilitatea, performanta si scalabilitatea sunt principalele beneficii ale acestui fundament sistemic.