• solutii calitate software consultanta servicii

Provocari si solutii

Societatea moderna este pe cat de toleranta pe atat de pretentioasa. Accepta diferentele ca fiind normalitate, incurajeaza diversitatea dar, in acelasi timp, solicita protectie pentru fiecare individ, pentru cei trecuti si pentru cei ce urmeaza sa vina, nu are rabdare, se misca cu repeziciune dar isi cauta serenitatea.

Organizatia secolului XXI trebuie sa faca fata unei avalanse informationale. Aceasta vine atat din partea clientilor, a cetatenilor in cazul entitatilor publice, cat si din partea legiuitorului.

Hartia tinde sa dispara sau, cel putin, sa isi scurteze traseul in circuitul informational specific unei entitati.

Gestiunea eficienta a informatiilor procesate in activitatile de birou a devenit cruciala in asigurarea performantei organizationale.

Trebuie avut in vedere faptul ca operatorii au nevoie sa comunice unii cu ceilalti, ca sarcinile au devenit multidisciplinare, ca exista o presiune semnificativa pe timpii de raspuns si ca clientii, respectiv cetatenii au devenit utilizatori priceputi ai dispozitivelor moderne de comunicare. De asemenea, obtinerea de informatii istorice a devenit posibila prin utilizarea sistemelor informatice, iar apelul societatii la memoria informationala a crescut ca numar de incidente.

Diseminarea avansului tehnologic in viata de zi cu zi a fiecaruia a dus la schimbarea perceptiei fata de procesele de lucru la birou. Pretentiile de automatizare a activitatilor, de ergonomie a proceselor si de interconectivitate a posturilor de lucru au inceput sa puna presiune pe conducatorii organizatiilor in a implementa sisteme informatice moderne care sa tina pasul cu progresul tehnologic.

Sistemul de management al fluxurilor informationale, arhiva electronica si de control intern managerial - SYNTAXIS - raspunde intr-o maniera moderna si performanta tuturor acestor provocari.


Structura sistemului Syntaxis
Beneficii

Prin folosirea sistemului SYNTAXIS, organizatia economiseste timp si scuteste costuri suplimentare cu resursele alocate pentru procesarea informatiei.

Avantaje tehnice:

  • Respectarea legislatiei privind managementul intern, gestiunea arhivei si managementul documentelor;
  • Organizarea fluxurilor de documente si a informatiei in general;
  • Eficientizarea proceselor birocratice;
  • Gestiunea activitatilor specializate, cum ar fi dispeceratele;
  • Imbunatatirea sigurantei informatiei;
  • Distributia reglementată a activitatilor in organizatiei;
  • Respectarea nivelelor de autoritate in cadrul entitatii.
  • Integrarea activitatilor complexe specializate in cadrul sistemul informatic general, cum ar fi: sistemul de control intern managerial, gestiunea accesului la informatiile de interes public, arhiva electronica, GDRP etc.
Este usor de utilizat si se invata rapid.

Sistemul SYNTAXIS este un puternic instrument de management si raportare, punand la dispozitia conducatorilor entitatilor si a persoanelor din aparatul executiv instrumentele necesare pentru o eficientizare a muncii si o cunoastere a situatiei curente.