• solutii calitate software consultanta servicii

Solutii software la cheie

In ziua de azi se pune problema eficientei si capacitatii software de a efectua sarcinile dorite avand in vedere constrangerile clasice: timp, personal si buget limitate. In conditiile acestor limitari, dezvoltarea de module software devine o activitate strategica, prin care se planifica si se pregatesc actiunile viitoare, indispensabil legate de performantele software.

In acest sens, dezvoltarea de componente si sisteme informatice - inainte de a fi stringent necesare - este o decizie capitala a oricarui conductor de companie, respectiv entitate publica ce doreste sa fie pregatit inainte de a fi prea tarziu.

Produsul software Synteq Software la cerere consta in realizarea de module software conform specifiatiilor clientului. Aceste module se pot reuni si se pot livra ca un sistem software complex, integrat sau se pot livra ca si componente ale unui sistem informatic integrat de terti.

Indiferent de complexitate, un software dezvoltat la cerere trebuie sa indeplineasca un set minim de conditii:

  • Sa fie "scris" curat, fara greseli de programare si usor de intretinut si imbunatatit din punct de vedere tehnic.
  • Sa fie dezvoltat folosind cele mai moderne tehnici si instrumente din domeniu.
  • Sa fie dezvoltat folosind tehnologii Open Source, facandu-l astfel ieftin la mentenanta si upgrade.
  • Sa fie compatibil cu cat mai multe platforme software: browsere populare pentru PC, dispozitive mobile etc.
  • Sa nu incalce niciun drept de autor prin preluarea neutorizata de continut sau elemente de design (imagini, module de cod etc.)
  • Sa nu depinda, pe cat posibil, de niciun producator de instrumente software prin actualizari, licente ori biblioteci de obiecte externe.

Software la cerere reprezinta o solutie pentru cei cu aplicatii atipice, pentru cei cu probleme dificil de rezolvat, pentru cei care vor o integrare superioara a sistemelor eterogene existente si, nu in ultimul rand, pentru cei nemultumiti de ce au gasit pana acum pe piata.